START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Endoscopie Digestiva Superioara

Endoscopie Digestiva Superioara

Nou! In Craiova puteti efectua endoscopie digestiva superioara si colonoscopie folosind aparatura Pentax achizitionata in 2014.Procedurile sunt efectuate de medici de renume din Craiova.

Endoscopia digestiva superioara este un procedeu de investigare ce permite medicului sa exploreze interiorul esofagului, stomacului si a primei parti a intestinului subtire (duodenul) prin intermediul unui instrument subtire si flexibil, prevazut cu un aparat optic, ce poarta numele de endoscop. Acest tip de endoscop este introdus prin cavitatea bucala si inainteaza usor la nivelul gatului, pana ajunge la nivelul esofagului, stomacului si apoi a duodenului.

Colonoscopia este o investigatie ce permite medicului sa observe interiorul intestinului gros (rectul si colonul) cu ajutorul unui instrument flexibil prevazut cu o mica camera numit colonoscop. Aceasta investigatie e de mare ajutor in cazul descoperirii polipilor, a zonelor ulcerate, a tumorilor sau a zonelor inflamate sau hemoragice. In timpul colonoscopiei se poate preleva biopsie de la nivelul colonului sau rectului sau pot fi extirpate tumorile de la acest nivel. Poate fi folosita si in cadrul unui screening pentru identificarea si indepartarea tumorilor cu potential cancerigen sau a tumorilor maligne din colon sau rect (cancerul colorectal).

Endoscopia
Test de efort cardiac folosind bicicleta ergometrică pentru diagnosticul bolilor cardiace. În cadrul CM Bătăiosu puteți efectua teste de efort pentru determinarea nivelulul de stres pe care inima d-voastra îl poate tolera înainte de a dezvolta fie un ritm anormal fie se va evidenția ischemia (mușchiul cardiac nu primește suficient sânge).

Echipa medicală formată din medici de elită și specializată în cardilogie este condusa de renumitul Dr. Constantin Bătăiosu alături de Dr. Gabriel Hortopan.

De asemenea va oferim consultatii la domiciliul pacientului!
Pentru mai multe detalii contactați-ne!
Adresa:Str.Frații Golești Nr.9

About the Author:Bataiosu

Pune o Intrebare