START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

NOU!!!ELECROCAUTER SURTRON BIPOLAR:
1. DERMATOLOGIE GENERALA SI VENEROLOGIE
Dermatologia este acea ramura a medicinii destinata diagnosticarii si tratarii leziunilor unghiilor. Pielea se comporta ca un veritabil organ. Ea intervine in detoxifierea organismului, in mentinera imunitatii, in transferul de lichide (transpiratie), dar are si rol estetic. O piele sanatoasa inseamna o piele frumoasa. Orice leziune cutanata poate afecta capacitatea organismului de a se apara in fata agresiunilor (soare, vant, temperaturi extreme, medicamente) CENTRUL MEDICAL BATAIOSU va ofera solutii terapeutice pentru o gama variata de afectiuni dermatologice :
-tratamentul infectiilor cutanate( bacteriene, virale, fungice, parazitare)
-dermatite (atopica, de contact), prurigo
-afectiuni imunologice cutanate ( urticarii, vasculite, purpure,dermografism)
-toate tipurile de acnee
– tulburari de keratinizare ale pielii, psoriazis
-colagenoze ( lupus, sclerodermie, dermatomiozita)
-tulburari ale firului de par si ale unghiilor
-tulburari de pigmentare ale pielii ( vitiligo , hiperpigmentatii)
-evaluarea si monitorizarea leziunilor pigmentare folosind dermatoscopia si tehnologia digitala computerizata de ultima ora
-depistarea si tratamentul tumorilor cutanate benigne si maligne -afectiuni ale cavitalii bucale si ale mucoasei genitale.
VENEROLOGIE
Bolile venerologice reprezinta un grup de afectiuni care se transmit preponderant prin contact sexual si a caror manifestari primare apar mai ales, la nivel ano-genital.
Roderma asigura tratamentul urmatoarelor afectiuni:
-infectii virale ( herpes genital, infectii HPV, molluscum contagiosum)
-infectii bacteriene ( gonoree, sifilis )
-infectii fungice ( candidoza)
-alte infectii (trichomoniaza)
Deasemenea, Clinica asigura recoltarea de secretii vaginale sau uretrale, interpretarea rezultatelor analizelor de laborator, tratamentul partenerului/ partenerei cu pastrarea confidentialitatii.
Este necesara prezentarea la medic daca pacientul prezinta una din urmatoarele manifestari:
-scurgeri uretrale sau vaginale
-jena sau senzatia de usturime la mictiune sau contact sexual
-prurit genital
-prezenta de leziuni genitale
NOUTATI:”Incepand cu luna iulie , Centrul Medical Bataiosu ,ofera in fiecare zi de marti pana vineri ,dupa ora 15.30 , consultatii gratuite pentru examinarea alunitelor pentru toti pacientii care se prezinta pentru alta problema dermatologica(consultatia pentru afectiunea dermatologica pentru care se prezinta , se plateste).
De asemenea, daca doi pacienti din aceeasi familie, doresc consultatie dermatologica, unul va beneficia de consultatie gratuita, indiferent de problema dermatologica.
Tot de la 1 iulie la Centrul Medical Bataiosu, pacientii care prezinta papiloame, negi (veruci) la nivelul mainilor si picioarelor (talpi) pot beneficia de tratament prin cauterizare a acestor leziuni.
Electrocauterizare leziune 50 ron/leziune.Urmarirea ulterioara a interventiei nu necesita cost suplimentar, fiind inclusa in pretul interventiei.
Interpretare buletin histopatologic si imunohistochomic al biopsiilor efectuate de la nivelul pielii 30 ron/caz.
DR TASLICA RODICA”

Dr. CORBEANU MARIUS
Dr.TASLICA RODICA

PROGRAM:
Pentru mai multe informatii va rugam contactati-ne!