START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Ce este un pediatru?
Pediatrul este un medic specializat in ingrijirea medicala a sugarilor, copiilor si adolescentilor. Unii pediatri sunt specializati in neonatologie sau cardiologie. In plus, un pediatru are experienta in dezvoltarea fizica, emotionala si sociala a copilului.

Ce servicii ofera un pediatru?
Pediatrul ofera solutii de prevenire si tratare a bolilor cu care se pot confrunta copiii. Evalueaza cresterea si dezvoltarea copiilor, ofera parintilor sfaturi importante despre siguranta, alaptarea si stilul de viata sanatos al copiilor, administreaza medicamente si imunizeaza copiii.
De asemenea, identifica problemele de dezvoltare sau comportament ale copiilor, diagnosticheaza afectiunile medicale comune si prescrie medicamente. In plus, un pediatru monitorizeaza starea generala de sanatate a copiilor si ofera parintilor cele mai bune solutii de tratament si ingrijire medicala.
Cand sa incepi cautarea unui pediatru?
Medicul de familie sau ginecologul iti pot recomanda anumiti medici, insa decizia este doar a ta si trebuie sa o iei dupa ce te-ai intalnit cu acestia. Atunci cand alegi medicul pediatru, trebuie sa tii cont de aspecte precum experienta si zona in care se afla cabinetul, dar si programul acestuia.
Un alt factor de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un medic pediatru este reputatia acestuia atat printre colegii de munca, cat si in randul pacientilor. In acest fel, te asiguri ca ai de-a face cu un bun specialist, pe competenta caruia te poti baza.

CONSULTATIE +CONSILIERE 100 LEI

Dr. HORTOPAN OANA

Program:Pentru mai multe informatii va rugam contactati-ne!